Acasă Actualitate Autorul masacrului din Noua Zeelandă a fost anul trecut în România

Autorul masacrului din Noua Zeelandă a fost anul trecut în România

-

Australianul Brenton Tarrant, cel care a comis groaznicul atac armat din Noua Zeelandă, a fost în România, în noiembrie 2018. Acesta a venit în țara noastră cu avionul, din Bulgaria, potrivit procurorului-șef al Bulgariei, și a vizitat mai multe situri arheologice. Așa s-ar explica de ce numele domnitorilor Ştefan cel Mare şi Şerban Cantacuzino ar fi fost scrise pe armamentul atacatorului. Din România, Tarrant a plecat în Ungaria, cu mașina. Nu este pentru prima oară când acest australian a călătorit în sud-estul Europei: a efectuat un scurt sejur în Balcani în perioada 28 – 30 decembrie 2016, călătorind cu un autobuz prin Serbia, Croația, Muntenegru și Bosnia-Herțegovina.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.