Acasă Actualitate Statele Unite ale Americii au revocat 340 de vize ale cetățenilor venezueleni

Statele Unite ale Americii au revocat 340 de vize ale cetățenilor venezueleni

-

Statele Unite au revocat sute de vize ale venezuelenilor, aproape o treime dintre acestea aparținând foștilor diplomați din Venezuela și familiilor acestora, transmite Reuters.

Administrația SUA îndeamnă cetățenii americani din Venezuela să părăsească țara aflată în plină criză politică, la doar câteva zile după ce s-a decis retragerea tuturor diplomaților americani din Venezuela.

,,Începând de luni am revocat 340 de vize, dintre care 107 aparțineau foștilor diplomați care au lucrat pentru Maduro și familiilor acestora”, a spus Robert Palladino, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat.

Statele Unite au decis să fie mai proactive în gestionarea situației din Venezuela și încearcă acum să pună presiune pe Maduro să renunțe la putere.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.