Acasă Actualitate Sindicaliștii din Cartel ALFA Olt se alătură inițiativei „România vrea autostrăzi“

Sindicaliștii din Cartel ALFA Olt se alătură inițiativei „România vrea autostrăzi“

-

Pentru un sfert de oră, de la ora 15,00, sute de sindicaliști membri ai Cartel ALFA, filiala Olt, se vor alătura, într-o formă sau alta, protestului „Românai vrea autostrăzi“.
Pentru că vin din domenii diverse, sindicaliștii vor aborda modalități diferite de protest. Regula generală este întreruperea lucrului în intervalul 15,00-15,15, când sindicaliștii au anunțat că sunt în pauza de masă. Cei care, însă, nu vor putea face asta, vor purta banderole albe pe braț.
„Noi am hotărât ca la ora 15,00 să solidarizăm. Și spunem că luăm masa atunci, pentru că n-avem voie să oprim lucrul, ar însemna să facem, grevă, și atunci o să servim masa, pentru că legiuitorul ne permite, într-un interval de până în 30 de minute. Și luăm masa 15 minute, exact pe protestul anunțat“, a declarat Cristel Ioțu, liderul Cartel ALFA Olt.
În confederație sunt sindicate din: metalurgie, poliție, învățământ, prelucrare, administrație publică, transporturi, construcții etc.
Alina Mitran
Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.