Acasă Actualitate Update: Scandal între medici la Spitalul Județean Craiova

Update: Scandal între medici la Spitalul Județean Craiova

-

Nici nu s-a întors bine la Spitalul Județean Craiova ca doctorul Liviu Riza este iar în mijlocul scandalului. Astăzi un alt incident a avut loc în cea mai mare unitate medicală din Oltenia.

Astăzi acesta ar fi agresat-o fizic și pe verbal pe dr. Mihaela Cheie.
Dr. Mihaela Cheie susține că a fost înjurata și împinsă în tocul unei uși. Pe de altă parte, medicul urolog Mugur Riza susține că a fost împiedicat să își desfășoare activitatea medicală.
La fața locului au ajuns și agenții de poliție care au aplant scandalul. Până acum nu au fost însă depuse plângeri la Poliție.

 

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.