Acasă Actualitate Gorj: Femeie salvată de soţul violent cu ajutorul unui ordin de protecţie

Gorj: Femeie salvată de soţul violent cu ajutorul unui ordin de protecţie

-

O femeie de, de 57 de ani, din Târgu Jiu, a fost salvată de soţul violent, în vârstă de 56 de ani, cu ajutorul poliţiştilor care  au emis un ordin de protecţie. Din primele cercetări efectuate ieri de poliţişti la domiciliul familiei respective, s-a stabilit faptul că femeia, în timp ce se afla la domiciliu, soţul sau, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa şi ar fi ameninţat-o cu un obiect contondent. Femeia nu a solicitat să fie transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie și amenințare, totodată emiţând şi un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, față de agresor.

 

Eugen Măruţă

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.