24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul şef al DNA Timişoara s-a sinucis aruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror: cauzele tragediei

Fostul şef al DNA Timişoara s-a sinucis aruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror: cauzele tragediei

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck (48 de ani) şi-a pierdut viaţa vineri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul şase al clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Din primele date rezultă că bărbatul s-a sinucis, potrivit adevărul.

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck  s-a aruncat, vineri dimineaţă, de la etajul şase al clădirii unde îşi are sediul Direcţia Naţională Anticorupţie Timişoara, aflată în zona centrală a oraşului. Se pare că acesta s-a aruncat chiar de pe fereastra biroului său, arată News.ro. Deocamdată nu se ştie ce l-a împins la acest gest, mai arată sursa menţionată anterior. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Surse „Adevărul“ au explicat că o posibilă cauză a sinuciderii ar putea fi boala foarte gravă a soţiei sale, care ar fi în prezent în Viena pentru tratament. Cei doi soţi au împreună două fete.

Conform Digi 24, înainte de sinucidere procurorul ar fi forţat balamaua de la geam pentru a reuşi să deschidă fereastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS