Acasă Actualitate Coreea de Nord ia în considerare suspendarea negocierilor cu SUA

Coreea de Nord ia în considerare suspendarea negocierilor cu SUA

-

Coreea de Nord ia în considerare suspendarea negocierilor cu SUA, relatează agenția de știri TASS, citându-l pe viceministrul chinez pentru afaceri externe, Choe Son Hui, informează Reuters, citat de CNBC.

Coreea de Nord se gândește să abandoneze discuțiile pe tema denuclearizării cu Statele Unite ale Americii, susține vineministrul coreean pentru afaceri externe, Choe Son Hui.

Coreea de Nord nu are nicio intenție de a respecta cererile SUA sau de a prelungi negocierile pe acest subiect, a spus Choe în timpul unei conferințe de presă în capitala Coreei de Nord, Pyongyang.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un va face un anunț în curând privind poziția sa în raport cu negocierile SUA-Coreea de Nord, scriu rușii de la TASS.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.