17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosarul deschis după incidentul între Valentin Dragnea și Ștefan Caramitru a fost clasat de procurori

Dosarul deschis după incidentul între Valentin Dragnea și Ștefan Caramitru a fost clasat de procurori

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 5 au clasat dosarul de amenințare, hărțuire și tulburarea liniștii publice deschis în urma incidentului care a avut loc între Ștefan Caramitru și Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, în septembrie anul trecut. Ștefan Caramitru spunea atunci că a avut loc un incident verbal minor, pe stradă, precizând că soția lui Valentin Dragnea i-a persiflat, iar el le-a reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea față de cetățeni, potrivit hotnews.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Andreea Ceaușu, citată de Mediafax, dosarul, care a vizat amenințare, hărțuire și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost clasat deoarece faptele nu sunt prevăzute de legea penală sau nu este întrunit unul din elementele constitutive ale faptei.
Plângerea fusese depusă de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, și de soția lui.
Ştefan Caramitru a transmis în 24 septembrie 2018, la câteva zile de la episodul cu cei doi, că a avut loc un incident verbal minor pe stradă cu Valentin Dragnea, precizând că soţia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni.
„Locuiesc pe aceeaşi stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaştem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (maşina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea şi soţia acestuia, conduşi de un şofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenţa noastră şi intenţia de a avansa moment după care pasagerii au coborât din maşină. În acel timp a avut loc o altercaţie verbală cu doamna Dragnea moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă şi a intrat în curtea imobilului. Soţia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganţă, iar noi am reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea generală faţă de cetăţeni”, a transmis la acel moment Ştefan Caramitru.
Fiul lui Ion Caramitru a precizat, totodată, că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, „în special după experienţa avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiaţi în Piaţa Victoriei”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS