13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultură indoor de cannabis descoperită în Slatina

Cultură indoor de cannabis descoperită în Slatina

 
Patru persoane au fost conduse la audieri, în urma unei percheziții desfășurate, joi-dimineață, în Slatina, în timpul căreia a fost descoperită o adevărată plantație indoor de cannabis.
 
Polițiștii SCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au deskins la o adresă în Slatina unde au descoperit o adevărată cultură indoor de cannabis, începându-se acțiunea penală pentru traffic de droguri de risc față de M.M.C..
„În fapt s-a reţinut faptul că, la începutul lunii februarie 2019, inculpatul M. M. C. a achiziţionat,  de pe un  site de profil, semințe de cannabis, iar ulterior le-a plantat la domiciliul său din municipiul Slatina, înființând o cultură indoor de cannabis, urmând ca după ajungerea la maturitate a plantelor să le recolteze și să comercializeze mugurii de cannabis, cu suma de 50 lei/gramul, către diverse persoane de pe raza municipiului Slatina.
La data de 14.03.2019, cu ocazia efectuării unei percheziții la domiciliul inculpatului, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, constând în 59 ghivece ce conțineau 63 plante cannabis, în stadii diferite de creștere, cu înălțimi cuprinse între 10-35 cm, împreună cu un sistem complet de înființare și dezvoltare vegetație (surse curent 600 w, lămpi pentru creșterea indoor a plantelor, ventilator, aerotermă, îngrășăminte)“, a transmis DIICOT.
Bărbatul începuse activitatea bănoasă încă de anul trecut, din 2018 și până în prezent traficând aproximativ 1 kilogram de cannabis. Patru persoane au fost conduse, în acest caz, la audieri.
Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS