Acasă Actualitate UPDATE: (Video):Percheziţii în Gorj şi Mehedinţi la persoane acuzate de contrabandă cu...

UPDATE: (Video):Percheziţii în Gorj şi Mehedinţi la persoane acuzate de contrabandă cu ţigarete

-

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale, au efectuat miercuri șase percheziții domiciliare, două pe raza județului Gorj și 4 pe raza județului Mehedinți, la domiciliul persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă. În urma unor activități informativ-operative efectuate de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publice și Biroul de Investigații Criminale, au fost continuate cercetările în cauza penală, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, efectuând șase percheziții domiciliare, dintre care două în comuna Văgiulești, iar patru în municipiul Drobeta Turnu Severin. Cu această ocazie, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 15.500 țigarete, provenite din activități de contrabandă, precum și 63.400 lei, 5.000 euro și 130 lire sterline. Totodată, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii contrabandă, urmând ca în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun. Doi dintre suspecţi au 29, respectiv 35 de ani şi sunt din Drobeta Turnu-Severin, Mehedinţi, iar al treilea este un bărbat, de 65 de ani, din Văgiuleşti, Gorj.

UPDATE:

Polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu i-au reținut pentru 24 de ore și introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pe cei trei bărbați de 29, 35 respectiv 65 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în perioada 20 februarie – 12 martie, s-au aprovizionat şi au comercializat ţigări provenite din contrabandă.

La data de 14 martie, bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

 

Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.