Acasă Actualitate Maseuzele de la un club erotic din București vor autostrăzi și se...

Maseuzele de la un club erotic din București vor autostrăzi și se alătură demersului lui Ștefan Mandachi

-

„Pe 15 martie, maseuzele din saloanele unui club din București își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte. Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază” – se arată într-un comunicat al conducerii clubului, potrivit europafm.ro

Comunicatul explică de ce au luat această decizie: „În clubul nostru sunt zeci de fete frumoase din toată țara, moldovence, oltence, ardelence…Fetele s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi!”

Reprezentanta salonului a declarat pentru Europa FM:

Reamintim, suceveanul care a construit primul metru de autostradă în Moldova şi va întrerupe munca în 15 martie, timp de 15 minute, Ştefan Mandachi, aşteaptă la protest milioane de români care să protesteze în calitate de cetăţeni nemulţumiţi de lipsa autostrăzilor.

Și-au anunțat deja intenția de a-i urma exemplul mai multe firme din România, dar și primarii unor localități.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.