Acasă Actualitate Închisoare pe viaţă pentru craioveanca care împins o tânără în faţa metroului

Închisoare pe viaţă pentru craioveanca care împins o tânără în faţa metroului

-

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au hotărât, astăzi, să menţină sentinţa Tribunalului Bucureşti în cazul Magdalenei Şerban, de 37 de ani, craioveanca acuzată că a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, transmite Mediafax. Tânăra a fost ucisă în seara zilei de 12 decembrie 2017, iar în sceeaşi seară, inculpata a încercat să împingă o altă fată în faţa metroului. Dacă tânăra de 25 de ani, din comuna doljeană Ostroveni, a fost ucisă de metrou, a doua victimă, o tânără de 20 de ani, din Bucureşti, a ripostat şi a reuşit să se salveze. În urma expertizei psihiatrice, medicii legişti au stabilit că că inculpata avea discernământul scăzut în momentul comiterii faptelor, însă poate răspunde penal.

În octombrie, anul trecut inculpata a fost condamnată pe viaţă de Tribunalul Bucureşti pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor. În plus, inculpata a fost obligată să plătească părţilor civile din dosar daune morale în valoare totală de 60.000 de euro. A urmat apelul, iar astăzi, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au hotărât să respingă apelul inculpatei şi să menţină decizia Tribunalului Bucureşti. Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primarul din Drăgăneşti-Olt, judecat la Craiova

Curtea de Apel Craiova a început, săptămâna trecută, judecarea apelului formulat de primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, acuzat de abuz în serviciu. Anchetatorii au susţinut că edilul și-a reparat mașina din banii primăriei, prejudiciul fiind de aproape 13.000 de lei.

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...