22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate (Galerie Foto) Cea mai scumpă mașină din lume vine de la Bugatti

(Galerie Foto) Cea mai scumpă mașină din lume vine de la Bugatti

-

Bugatti La Voiture Noire a fost construit  pentru aniversarea de 110 ani a companiei şi dispune de un motor cu 16 cilindri, ce dezvoltă 1.500 de cai-putere.

Ferdinand Piech, nepotul fondatorului Porsche, este considerat a fi cumpărătorul bolidului de 19 milioane de dolari. Recordul anterior pe piața auto era deținut de Rolls-Royce Sweptail, pentru care s-a plătit suma de 10 milioane de dolari.

Președintele Bugatti, Stephan Winkelmann, a declarat că „La Voiture Noire – The Black Car” combină „tehnologia extraordinară, estetica și luxul”.

Modelul este o interpretare modernă a modelului 57 SC Atlantic, conceput de Jean Bugatti şi care a fost fabricat în doar patru exemplare.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.