Acasă Actualitate Vâlcea: Prins la furat de cărbuni

Vâlcea: Prins la furat de cărbuni

-

Polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești și Postului de poliție Alunu au depistat în flagrant delict, în comuna Alunu, un bărbat din localitate, în timp ce sustrăgea cărbune lignit.

În după-amiaza de 8 martie, polițiștii au depistat un bărbat, de 36 de ani, în timp ce sustrăgea cărbune lignit sortat din vagoanele unei garnituri de tren, staționată.

Cele 2.500 de kg de cărbune au fost predate de polițiști Carierei Miniere Alunu, fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.