8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Lucratori din cadrul Formațiunii Ruiere a Poliției Orașului Dăbuleni, împreună cu lucrătorii Posturilor de Politie Celaru și Apele Vii, cu ocazia activităţilor de supraveghere şi control trafic rutier, au oprit pe DJ 604, în comuna Apele Vii, un autoturism care era condus de către un bărbat, în vârstă de 58 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate şi testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, s-a constatat faptul că acesta indica o valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Orașului Dăbuleni pentru recoltarea de probe bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autorurism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu, au depistat un tânăr, de 19 ani, din Craiova, conducând un autoturism, iar ca urmare averificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS