6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoljeni reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

Doljeni reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă de către poliţiştii doljeni, doi bărbaţi, bănuiţi de contrabandă cu produse din tutun, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Peste 27 000 de ţigarete provenite din contrabandă au fost confiscate de către oamenii legii.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, cu sprijinul a două grupe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 5 percheziţii domiciliare în Craiova şi comuna doljeană Moţăţei, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu produse din tutun.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 1356 pachete de ţigări ( 27120 ţigarete ), fără timbru fiscal românesc, provenite din contrabandă.

Doi bărbaţi, de 38 ani, respectiv 22 ani, au fost conduşi la sediul I.P.J. Dolj pentru audieri, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Prin activitatea infracţională desfăşurată, cei doi ar fi adus un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 13.560 lei.

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj, urmând ca în ziua de 12.03.2019, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS