Acasă Actualitate Tragedie aviatică în Etiopia: Un avion cu 157 de oameni la bord...

Tragedie aviatică în Etiopia: Un avion cu 157 de oameni la bord s-a prăbușit. Nu există supraviețuitori – UPDATE

-

Un avion Boeing 737 al companiei Ethiopian Airlines, având la bord 149 de pasageri și 8 membri ai echipajului, s-a prăbușit duminică, după ce a decolat de pe aeroportul internațional din capitala Addis Ababa, cu destinația Nairobi, Kenya. Nu există supraviețuitori ai tragediei, informează Reuters.
”Nu există supraviețuitori printre cei aflați la bord, fiind vorba despre pasageri din 33 de state”, a transmis televiziunea de stat, citând o sursă din cadrul companiei.
La bordul aeronavei se aflau 149 de pasageri și 8 membri ai echipajului, potrivit Reuters.
Premierul Abiy Ahmed a transmis, pe twitter, sincere condoleanțe familiilor victimelor.
HotNews.ro
Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.