Acasă Actualitate Craiova: Zece şoferi au rămas ieri fără permise

Craiova: Zece şoferi au rămas ieri fără permise

-

Poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Craiova au organizat ieri o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză, sau în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu această ocazie, au fost constatate 93 de abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare totală de 23.520 lei, fiind, totodată luată măsura complementară a reţinerii permiselor de conducere în 10 cazuri. În acelaşi timp, poliţiştii au constatat şi 7 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, cazuri în care s-au întocmit dosare de cercetare penală.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.