7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident soldat cu trei victime, între o maşină şi un tir, pe DN 65

Accident soldat cu trei victime, între o maşină şi un tir, pe DN 65

Update: Un elicopter SMURD a fost solicitat, , pentru preluarea unei victime rănite grav în urma impactului dintre un tir încărcat cu cauciucuri şi o maşină, pe DN 65, în Lunca Corbului, judeţul Argeş. În total, trei persoane au fost rănite.

„Elicopterul SMURD Bucureşti s-a autosesizat şi se îndreaptă către locul accidentului. Una dintre victime a fost preluată de către echipajul SMURD. Este vorba despre o fatĂ de 19 ani, conştientă, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism la şold şi membre”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, potrivit MEDIAFAX.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Argeş, pe DN65 Piteşti  – Slatina, în comuna Lunca Corbului, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR. În urma evenimentului trei persoane au fost rănite grav (una încarcerată). în aceste momente, traficul este îngreunat, se circulă pe o singură bandă. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului şi stabilirea vinovăţiei. Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS