6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePompierii din Timișoara au salvat un câine blocat între crengile unui copac. Căţelul a fost aruncat pe geam de la etajul 4

Pompierii din Timișoara au salvat un câine blocat între crengile unui copac. Căţelul a fost aruncat pe geam de la etajul 4

Un câine a fost aruncat pe geam de la etajul 4, de stăpân, iar patrupedul a fost găsit de un vecin într-un copac care i-a salvat viaţa. Pompierii au intervenit pentru salvarea animalului.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru o degajare de câine în copac. ISU Timiş a intervenit cu o autospecială şi cinci subofiţeri. Un câine se afla într-un copac şi avea câteva zgârieturi de la crengi”, a declarat Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

Un bărbat a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu câinele în copac, scrie Tion.

„Instabil psihic sau «om» fără suflet, aşa se poate numi o persoană care la ora 05:30 şi-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4 pe motiv că l-a deranjat din somn. Mulţumesc Pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar iniţial au crezut că este o glumă proastă”, a scris acesta.

Tot el susţine că, după ce a fost salvat, câinele a fugit pe stradă.

Vecinul care a sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor povesteşte că animalul se afla de aproximativ 20 de minute în pom până când l-a auzit scheunând şi şi-a dat seama că ceva nu este în regulă. În tot acest timp şi până la sosirea pompierilor, dar şi pe durata intervenţiei proprietarul nu ar fi coborât să vadă ce se întâmplă lângă bloc, mai spune martorul evenimentului.

Cazul a atras şi atenţia poliţiştilor timişoreni, care anchetează acum în ce împrejurări s-a petrecut incidentul.

„În prezent se efectuează verificări pentru stabilirea proprietarului şi a condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi ulterior pentru aplicarea măsurilor legale”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS