17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArestaţi pentru punerea în circulaţie de bancnote false de 100 de euro

Arestaţi pentru punerea în circulaţie de bancnote false de 100 de euro

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus, joi, arestarea preventivă a două persoane din Bechet, acuzate de procurorii DIICOT că au pus în circulaţie mai multe bancnote false de 100 de euro.

„Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Craiova, au efectuat, la data de 6 marti, patru percheziţii domiciliare, în localităţile Bechet şi Valea Stanciului, județul Dolj, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute. Patru persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de un bărbat de 39 de ani şi o tânără de 22 de ani, din Bechet, bănuiți că ar face parte dintr-o grupare infracţională organizată, specializată în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute de 100 de euro, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, au precizat oamenii legii.

Ulterior, în cursul zilei de joi, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Dolj, instanţă care a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. În acest dosar, cei doi suspecţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

În final, anchetatorii au mai precizat că la percheziţii au mai participat şi poliţişti din Bechet, poliţişti de frontieră, dar şi mai mulţi jandarmi din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS