20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTimișoara: Polițiștii locali îmbrăcați în civil vor aplica amenzi celor care aruncă gunoi pe jos

Timișoara: Polițiștii locali îmbrăcați în civil vor aplica amenzi celor care aruncă gunoi pe jos

Polițiștii locali din Timișoara, îmbrăcați în civil pentru a nu ieși în evidență, vor aplica amenzi celor care fac mizerie în spațiile publice, a anunțat, joi, primarul orașului, Nicolae Robu, potrivit Agerpres. Măsura face parte din campania „Timişoara curată”, lansată de municipalitate săptămâna trecută.

„Fac cunoscut că începând de astăzi (joi, n.r.), poliţişti locali în civil vor fi peste tot în oraş, mai ales în zonele cu multă lume, şi le vor aplica amenzi usturătoare celor certaţi cu normele de civilizaţie, celor ce nu respectă oraşul şi nu-şi respectă semenii. Nu cred că vreun român aflat în vizită la Viena îşi permite să arunce ceva pe jos acolo, ştiind ce amendă ar risca să primească. E timpul ca şi noi românii, la noi acasă, să păstrăm curăţenia, unii din conştiinţă, alţii din teamă de amenzi, fiecare cu ce i se potriveşte”, a declarat presei, joi, primarul Nicolae Robu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS