Acasă Actualitate Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: Există o nemulțumire care trebuie lămurită săptămâna...

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: Există o nemulțumire care trebuie lămurită săptămâna viitoare, într-un fel sau altul

-

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că există o „nemulțumire” legată de Tudorel Toader iar situația sa va fi „lămurită săptămâna viitoare într-un fel sau altul”, după o discuție la care vor participa, alături de ministrul Justiției, Călin Popescu Tăriceanu și Viorica Dăncilă, scrie Hotnews.

„Există o stare de nemulțumire pe care nu avem de gând să o ascundem în rândul parlamentarilor, și nu numai, care trebuie lămurită săptămâna viitoare într-un fel sau altul”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, după ce PSD a anunțat că nu participă la votarea moțiunii de cenzură împotriva lui Toader.

Acesta a precizat că va urma o discuție cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și cu premierul Viorica Dăncilă, „ori vineri ori luni”.

Întrebat de ziariști ce i se reproșează lui Tudorel Toader, Liviu Dragnea a vorbit despre „declarații contradictorii sau neclare și din partea lui și din partea unor colegi”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tânăr băut și fără permis, prins la volan

Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au depistat, ieri, în Moţăţei, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea băut şi fără permis un autoturism.