Acasă Actualitate Iohannis: Voi retrimite Parlamentului pentru corectură şi îmbunătăţire legea bugetului pe 2019

Iohannis: Voi retrimite Parlamentului pentru corectură şi îmbunătăţire legea bugetului pe 2019

-

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va retrimite Parlamentului spre reexaminare legea bugetului de stat pe anul 2019, scrie Agerpres.

Fără un nivel adecvat de formare a competenţelor în domeniul securităţii cibernetice, angajaţii nefamiliarizaţi cu anumite aspecte tehnice sunt mai vulnerabili la aşa-numitele tactici de inginerie socială, precum e-mailurile phishing, metode care au de câştigat pe baza ignoranţei şi neglijenţei. Acest lucru permite hackerilor să obţină o bază iniţială în sistemul de date al unei companii.

Pe măsură ce, în necunoştinţă de cauză, angajaţii cad în astfel de capcane, acestea se adaugă la volumul de muncă al personalului din domeniul securităţii cibernetice, fapt ce doar complică problemele existente.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.