17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBrăila: Un bărbat a aruncat în aer un bancomat cu o butelie

Brăila: Un bărbat a aruncat în aer un bancomat cu o butelie

Un bărbat a aruncat în aer, la Brăila, un bancomat cu o butelie și a încercat timp de câteva minute să găsească banii cu ajutorul unei lanterne. Pentru că nu a găsit bani, bărbatul a fugit, transmite Mediafax.
Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în localitatea Viziru din județul Brăila, iar întreaga scenă a fost filmată de camera de supraveghere a bancomatului.
În imagini apare un bărbat care coboară dintr-o mașină având o butelie, aruncă în aer un bancomat, apoi încearcă timp de câteva minute să găsească banii cu ajutorul unei lanterne.
Hoțul a reușit să distrugă aparatul, dar nu a găsit bani în bancomat.
„La ora 4.12 am fost sesizați de un operator al unei bănci din localitatea Viziru cu privire la o tentativă de furt dintr-un bancomat. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au confirmat informația și au început o anchetă. Bancomatul a fost distrus în urma exploziei. A fost formată o echipă mixtă la nivelul Inspectoratului de Poliție care face cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.
Deoarece este posibil ca hoțul să fi avut complici, polițiștii au întocmit un grup de suspecți. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS