Acasă Actualitate Un bărbat din Cehia a fost ucis de leul pe care îl...

Un bărbat din Cehia a fost ucis de leul pe care îl creștea la proprietatea familiei

-

Un bărbat de 34 de ani a fost sfâșiat de leul pe care îl ținea în cușcă la proprietatea familiei sale din estul Cehiei, relatează BBC News, scrie Hotnews.

Michal Prasek era proprietarul unui leu de 9 ani și a unei leoaice, rezidenții din zonă fiind îngrijorați din cauza unor posibile accidente.

Tatăl lui Prasek i-a găsit trupul în cușca leului, și, potrivit presei locale, aceasta ar fi fost încuiată din interior.

Animalele, care erau ținute separat, au fost împușcate de polițiștii chemați la fața locului. Un purtător de cuvânt al poliției a precizat că împușcarea animalelor a fost necesară în primul rând pentru că, altfel, nu ar fi reușit să recupereze trupul bărbatului.

Prasek, care cumpărase leul în 2016, a fost amendat pentru că creșterea ilegală a animalelor și pentru că nu deținea nicio autorizație pentru adăposturile speciale în care erau ținute animalele.

ȘTIRI VIDEO GdS

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia