10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHillary Clinton renunţă la o nouă cursă de alegeri cu Donald Trump

Hillary Clinton renunţă la o nouă cursă de alegeri cu Donald Trump

Hillary Clinton a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, care vor avea loc în 2020, punând astfel capăt speculaţiilor conform căreia aceasta intenţionează să candideze din nou împotriva lui Donald Trump, relatează site-ul postului BBC, potrivit Mediafax.

Hillary Clinton a candidat din partea democraţilor în alegerile din 2016, însă acestea au fost câştigate de Donald Trump. Întrebată dacă va mai candida pentru o funcţie publică în viitor, fosta secretară de Stat a sugerat că nu. Aceasta a mai informat că a discutat deja cu unii dintre posibilii candidaţi democraţi din 2020. „Le-am zis tuturor, nu luaţi nimic de bun“ a declarat Hillary Clinton într-un interviu acordat New York TV.

Sâmbătă seara, senatorul american Bernie Sanders şi-a lansat campania electorală pentru a fi desemnat candidat al Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din anul 2020.

Alţi zece politicieni s-au înscris în cursa pentru desemnarea candidatului democrat în scrutinul prezidenţial din 2020. Printre aceştia se numără Elizabeth Warren, Cory Booker şi Julian Castro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS