13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFarage critică "atacul continuu" la adresa lui Trump şi pariază că liderul de la Casa Albă va fi reales

Farage critică „atacul continuu” la adresa lui Trump şi pariază că liderul de la Casa Albă va fi reales

Nigel Farage, fostul lider al Partidului pentru Independenţa Marii Britanii (UKIP, eurofob), a criticat vineri „atacul continuu” la adresa preşedintelui american Donald Trump din partea presei şi a democraţilor şi a pariat că liderul de la Casa Albă va câştiga un nou mandat, a informat EFE, citată de Agerpres.
„Se pare că Trump trăieşte tot timpul sub un atac continuu”, a declarat Farage la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare (CPAC), care se desfăşoară în aceste zile în apropiere de Washington.
Farage, care este în prezent membru al Partidului Brexit-ului, înfiinţat în ianuarie, a comentat că nu înţelege „cum este posibil ca democraţii să-i ofere o platformă unui condamnat, mincinos şi scursură precum Michael Cohen pentru a-l denigra pe preşedinte”.
Cohen, fost avocat personal al lui Trump, a fost audiat în această săptămână în Congres în trei rânduri cu privire la relaţia sa cu liderul de la Casa Albă şi la posibilele legături între echipa de campanie a acestuia şi Kremlin.
„În pofida tuturor atacurilor, avem de-a face cu un Trump care şi-a îndeplinit aproape toate promisiunile pe care le-a făcut”, a spus Farage, aplaudat de conservatorii prezenţi la reuniune.
Farage a explicat că Trump a demonstrat lumii că este „un lider puternic”, motiv pentru care „perspectivele la orizontul anului 2020 sunt promiţătoare”. El a făcut totodată o recomandare Partidului Republican: „Faceţi în aşa fel încât democraţii să pară socialişti de stânga (sic!) şi alegerile sunt ale voastre!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS