16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVreme mai caldă în următoarele patru săptămâni

Vreme mai caldă în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, prognoza meteo pentru intervalul 25 februarie – 25 martie 2019.

Săptămâna 25 februarie – 4 martie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în nord-estul țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Săptămâna 4 martie – 11 martie

Temperatura medie a aerului va fi mai ridicată decât cea specifică acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în regiunile extracarpatice și posibil ușor excedentare în vestul și nord-vestul țării.

Săptămâna 11 martie – 18 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric, estimat pentru acest interval, se va situa înjurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18 martie – 25 martie

Temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS