6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictima accidentului mortal produs joi în județul Olt vorbea la telefon în momentul impactului

Victima accidentului mortal produs joi în județul Olt vorbea la telefon în momentul impactului

Alin Mirea, bărbatul în vârstă de 37 ani, din Craiova, care joi, 21 februarie 2019, a decedat într-un grav accident produs în județul Olt, vorbea la telefon în momentul în care s-a produs tragedia.
Cea care a auzit zgomotul impactului, chiar în timpul convorbirii, a fost chiar una dintre cele două fiice. Bărbatul de 37 ani lucra la o firmă de distribuție produse farmaceutice și era divorțat, fiicele locuind cu fosta sa soție.
Bărbatul se îndrepta către Craiova, ruta Scornicești-Craiova fiind, de altfel, obișnuită pentru acesta. Cunoscuții săi nu își explică ce s-a întâmplat de fapt, pentru că segmentul de drum pe care s-a produs accidentul nu avea curbe, dar nici nu permitea rularea cu viteză foarte mare, în apropiere fiind și o intersecție.
Șoferul tir-ului în care victima a intrat frontal ar fi relatat, spun persoane din anturajul bărbatului decedat, că a văzut cum autoutilitara pătrunde pe contrasens, a frânat, însă nu a mai putut vira foarte mult dreapta, altfel ar fi pus în pericol viața altor persoane care se aflau în apropiere.
Surse din cadrul IPJ Olt au confirmat că victima vorbea la telefon în momentul producerii accidentului, considerându-se, de altfel, că acesta ar fi fost motivul pentru care a pierdut controlul asupra volanului, fiindu-i distrasă atenția.
IPJ Olt a întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.
Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS