Acasă Actualitate Procurorii au protestat în faţa Judecătoriei Craiova

Procurorii au protestat în faţa Judecătoriei Craiova

-

Câteva zeci de procurori au protestat azi pe treptele Judecătoriei Craiova împotriva modificărilor prin OUG a legilor justiţiei.

Potrivit reprezentantilor parchetului de pe langa Tribunalul Dolj,astăzi, în adunarea generală, procurorii doljeni au formulat un punct de vedere faţă de Oug 7/2019. Astfel, procurorii au transmis că nu sunt de acord cu modificarile aduse prin ordonanta 7/2019
Punctul de vedere a fost transmis la parchetul de pe langă Curtea de Apel, Craiova.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.