14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtenţionarea de vreme rea! Va ninge şi va bate vântul în toată ţara

Atenţionarea de vreme rea! Va ninge şi va bate vântul în toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea, valabilă de astăzi, 22 februarie, ora 14.00 – 23 februarie, ora 16.00, în toată ţara.

Meteorologii anunţă că se vor înregistra ninsori, strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului şi răcire accentuată, în toate judeţele ţării.
În intervalul menționat se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mixte în Transilvania și mai ales sub formă de ninsoare în zonele montane, moderate cantitativ în Carpații Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. În Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia, la început vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de 45….55 km/h. Local se va forma ghețuș. Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această dată, geroasă noaptea și dimineața, mai ales în regiunile nordice și centrale. Notă: Vremea se va menține rece până luni, 25 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS