Polițiștii Secției nr. 6 Poliției Rurală Cujmir au reținut azi, în baza unei ordonanțe de reținere, un tânăr de 18 ani, din comuna Gîrla Mare, jud. Mehedinți, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În concret, acesta împreună cu un minor din aceeași localitate, la data de 11 februarie a.c., au sustras mai multe bunuri precum și un autoturism, de la două imobile situate pe raza localității Gîrla Mare, județul Mehedinți, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 75%.

Tânărul de 18 ani va fi prezentat Judecătoriei Vînju Mare cu propunerea aplicării unei măsuri preventive, iar cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a celor doi precum și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

 

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.