8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateImpresie, acuzat că a ameninţat un agent de penitenciar

Impresie, acuzat că a ameninţat un agent de penitenciar

Un sindicat al agenţilor de penitenciare a făcut public pe grupul Prison info, sub titlul „Ultraj asupra familiei unui ofiţer de la Penintenciarul Pelendava”, un incident petrecut în noaptea de  marţi spre miercuri, la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Redăm mai jos acuzaţiile aduse de lucrătorii din penitenciare craioveanului Andrei Nicolae, cunoscut drept „Impresie”.

„În cursul nopții ce tocmai a trecut a avut loc un ultraj asupra familiei unui ofițer din Penitenciarul Craiova-Pelendava. În jurul orei 23.30 soția acestuia, agent la aceeași unitate, se afla în urgența Spitalului nr. 1 din Craiova.

Tot în aceeași incintă se afla și un fost deținut liberat din Penitenciarul Pelendava împreună cu alți 4 prieteni. Recunoscând-o pe soția ofițerului, fostul deținut a indicat-o și celorlalți. Unul din aceștia a început să-i adreseze injurii și amenințări, spunându-i că o va aștepta la ieșirea din incinta spitalului.

Sunat, în câteva minute ofițerul s-a deplasat la unitatea spitalicească, iar la intrare l-a identificat pe fostul deținut ca fiind liberat în luna noiembrie 2018 din Penitenciarul Pelendava, numele acestuia fiind Bimbirică Petrișor Teodor. Întrebat, acesta a susținut că nu-l cunoaște pe agresor deși a stat, anterior, în incinta spitalului împreună cu acesta peste 30 minute. Personajul agresor a fost identificat ca fiind Nicolae Andrei, zis Impresie,  de către un echipaj de la secția de poliție nr. 2”.

„Impresie“ a fost arestat preventiv prima oară în octombrie 2007, iar în iunie 2008 s-a întors în arest

Poliţiştii doljeni au confirmat acest incident şi au precizat că Andrei Nicolae a fost sancţionat contravenţional.

Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS