Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au identificatla ,data de 19 februarie, un tânăr de 22 ani din municipiul Drobeta Turnul Severin, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă comisă la sfârșitul anului 2018, asupra unui bărbat de 30 ani din aceeași localitate.

Concret, la data de 22 decembrie victima a sesizat Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin cu privire la faptul că, în jurul orelor 11.30, o persoană necunoscută l-a lovit în timp ce se afla pe raza municipiului, la intersecția străzilor Carol I cu Dimitrie Bolintineanu.

În cauza s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. 2, din Codul Penal. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluția corespunzătoare.

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.