Polițiști din cadrul Poliției orașului Călimănești au depistat pe raza orașului Călimănești, o autoutilitară care transporta fără documente de proveniență, material lemnos.

În data de 17 februarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, o autoutilitară ce transportat material lemnos, condusă de un bărbat de 32 de ani, din comuna Racovița.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deținea nici un document legal de proveniență a materialului, fiind dispusă confiscarea a 1 m.c.3 de material lemnos specia gorun.

De asemenea s-a dispus măsura confiscării mijlocului de transport, deoarece acesta a mai fost depistat în repetate rânduri, în ultimile 6 luni, transportând cu aceeași autoutilitară, material lemnos, fără să dețină nici un document legal de proveniență.

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.