Acasă Actualitate (Galerie foto) :Incendiu la Stoicanesti, cu pericol de explozie

(Galerie foto) :Incendiu la Stoicanesti, cu pericol de explozie

-

Un puternic incendiu a izbucnit luni, 18 februarie, în localitatea Stoicanesti din județul Olt, pompierii având nevoie de peste două ore și jumătate pentru a-l lichida. Au ars bunuri importante, însă au fost scoase la timp din locuință două butelii de aragaz, care reprezentau un pericol.

În sprijinul militarilor ISU Olt de la Garda Stoenesti au acționat și pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stoicănești, cu o autospecială de stingere.

La sosirea echipajelor, locuință, formată din trei camere, ardea generalizat.

Pentru lichidarea incendiului și eliminarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate.

Au ars acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, mobilier, electronice și electrocasnice din cele trei camere de locuit.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a locuinței. Proprietarul casei a reușit să părăsească locuința la timp, nefiind rănit.

Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...

Foc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Olt vor efectua, în perioada 18 noiembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, acţiuni şi controale,...