Incendiu de vegetaţie uscată în Drăgăşani

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin la acestă oră pentru stingerea a doua incendii de vegetație uscată, unul la o pepinieră de salcâmi din comuna Lungești, iar altul în comuna Alunu.

Mai exact, primarul localității Alunu a solicitat intervenția pompierilor pentru stingerea unui incendiu de miriște, izbucnit în satul Roșia. ”La acesta există pericol de propagare la casele din imediata vecinatate”, au precizat pompierii vâlceni. Pentru stingerea celor două incendii intervin două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și voluntari din cele două localități.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.