Poliţiştii doljeni au ridicat şi dus la Penitenciarul Craiova doi bărbaţi de 43 şi 34 de ani, condamnaţi definitiv într-un dosar de tentaivă de viol şi lipsire de libertate. Cei doi au fost ridicaţi vineri, de la domiciliile lor din localităţile Vârvoru de Jos şi Bucovăţ. „În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat, în comunele Vîrvoru de Jos şi Bucovăţ, doi bărbaţi de 43 şi 34 de ani, din localităţile respective, pe numele cărora instanţa de judecată emisese mandate de executare a pedepselor de 5 ani şi 4 luni, respectiv 4 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tentativă la infracţiunea de viol. Cei doi au fost încarceraţi de poliţişti în penitenciar”, au precizat oamenii legii.

Este vorba de Ion Marius Oprea, de 43 de ani, şi Dragoş Marian Munteanu, de 34 de ani, condamnaţi definitiv pe 14 februarie, printr-o sentinţă a Curţii de Apel Craiova.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.