10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate PSD Dolj a votat pentru susţinerea candidaturii lui Claudiu Manda la europarlamentare

PSD Dolj a votat pentru susţinerea candidaturii lui Claudiu Manda la europarlamentare

Biroul permanent judeţean al PSD Dolj a votat, sâmbătă, cu unanimitate de voturi, susţinerea candidaturii senatorului Claudiu Manda la alegerile europarlamentare, potrivit paginii de Facebook a filialei social-democrate, informează Mediafax.

„BPJ al PSD Dolj, astăzi (sâmbătă – n.r.), 16 februarie 2019, în unanimitate, a votat candidatura domnului Claudiu Manda la alegerile europarlamentare”, arată social-democraţii organizaţiei PSD Dolj, pe Facebook.

De asemenea, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, vineri, că nu a fost luată încă o decizie cu privire la social-democratul care va deschide lista PSD la alegerile europarlamentare, însă a precizat că îşi doreşte să candideze pentru un mandat în Parlamentul European. Precizările Rovanei Plumb vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora aceasta ar deschide lista PSD la europarlamentare.

Despre lista PSD la alegerile pentru PE, vicepreşedintele partidului Lia Olguţa Vasilescu afirma, la începutul acestei luni, că urmează să fie definitivată undeva în jurul datei de 15 martie. Aceasta a adăugat că PSD şi ALDE vor merge categoric pe liste separate la alegerile europarlamantare.

Guvernul a adoptat, vineri, cadrul general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...