Acasă Actualitate Mircea Drăghici îşi anunţă retragerea candidaturii pentru funcţia de ministru al Transporturilor

Mircea Drăghici îşi anunţă retragerea candidaturii pentru funcţia de ministru al Transporturilor

-

Mircea Drăghici a anunţat, sâmbătă pe Facebook, că îşi va retrage candidatura pentru portofoliul Transporturi, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis nu a dat niciun răspuns în legătură cu nominalizarea sa în funcţie, informează Mediafax.

„Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcţia de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă şi perseverenţă, dar şi cu sacrificii. Am fost dintotdeauna şi voi rămâne un om de echipă şi vreau să mulţumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere şi susţinere”, a scris Mircea Drăghici, sâmbătă, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că vrea ca ministerul Transporturilor să fie performant îşi oferă sprijinul, indiferent de funcţia în care se află. „Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiţii şi cu o strategie coerentă şi sustenabilă şi pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziţia colegilor sprijinul şi experienţa, indiferent de poziţia sau funcţia în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor şi a ţării, unde nicio miză personală nu îşi are locul”, a conchis Drăghici.

Anunţul acestuia vine după ce Lia Olguţa Vasilescu şi-a retras, marţi seara, candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Ea a precizat că a luat decizia în urma unei discuţii cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi că un atac la CCR ar însemna prelungirea perioadei de blocaj a activităţii guvernamentale.

Cele două ministere nu au miniştri plini de la finalul anului trecut. Interimatul la ministere expiră pe 20 februarie. Rovana Plumb este ministru interimar al Transporturilor, în timp ce Eugen Teodorovici conduce interimar Ministerul Dezvoltării.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.