16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum arată celula în care va fi închis celebrul lider interlop El Chapo

Cum arată celula în care va fi închis celebrul lider interlop El Chapo

Liderul interlop El Chapo riscă să îşi petreacă tot restul vieţii în închisoarea de maximă siguranţă din Colorado, SUA. Deţinuţii din acest penitenciar sunt închişi timp de 23 de ore pe zi, relatează Daily Mail, scrie Mediafax.

Fostul lider al cartelului internaţional Sinaloa riscă închisoare pe viaţă într-un penitenciar de maximă siguranţă. Zidurile celulelor sunt întărite, iar lumina zilei poate intra doar printr-un geam de 10 centimetri.
Închisoarea de maximă siguranţă din Colorado, Statele Unite ale Americii, este locul unde sunt încarceraţi „cei măi răi” criminali, iar atunci când El Chapo va primi sentinţa în iunie este foarte probabil ca acesta să fie trimis în Colorado. „Este o sentinţă de care nu poate fugi şi nu se poate ascunde”, spune procurorul general Richard Donoghue.

Joaquin Guzmán, în vârstă de 61 de ani, riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă de instanţa judiciară federală din New York. Celebrul interlop mexican a fost rearestat în ianuarie 2016, după ce evadase dintr-un penitenciar mexican printr-un tunel. El Chapo a fost extrădat în Statele Unite în ianuarie 2017.

Joaquin Guzmán a fost vizat de zece capete de acuzare, printre care se numără participarea la activităţi infracţionale în formă organizată, conspiraţie pentru spălare de bani proveniţi din trafic de droguri, trafic internaţional de cocaină, heroină, marijuana şi alte droguri, precum şi folosirea armelor de foc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS