Acasă Actualitate Acum se pot şterge mesajele trimise din greşeală pe Facebook Messenger

Acum se pot şterge mesajele trimise din greşeală pe Facebook Messenger

-

Mulţi dintre utilizatorii Facebook Messenger s-au lovit probabil de problema trimiterii unui mesaj eronat către cineva din listă. Deşi multe servicii permit ştergerea mesajelor în cazul în care acesta a fost trimis din greşeală, aplicaţia de chat a Facebook-ului, nu permitea acest lucru. Însă, din 6 februarie, utilizatorul are la dispoziţie câteva minute pentru a şterge orice mesaj trimis către un prieten sau un grup.

Cea mai nouă versiune a aplicaţiei de pe mobil permite ştergerea oricărui mesaj trimis în ultimele 10 minute. Pentru a fi şters, este necesară doar apăsarea lungă pe mesajul pe care utilizatorul doreşte să îl şteargă şi să aleagă opţiunea „Remove for Everyone”/„Şterge pentru toată lumea”. Opţiunea veche, de a şterge mesajul doar pentru utilizatorul care a trimis, nu şterge mesajul şi din căsuţele altor utilizatori, scrie go4it.

Până acum, abilitatea de a şterge mesaje din căsuţele de chat era rezervată exclusiv CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, care obişnuia să şteargă mesajele din conversaţiile celor pe care îi contacta prin intermediul platformei. Poziţia oficială a Facebook în legătură cu această situaţie a fost îmbunătăţirea securităţii.

Capacitatea de ştergere a mesajelor este disponibilă în browser, iOS şi Android şi necesită actualizarea aplicaţiei de mobil la ultima versiune din AppStore sau Google Play Store. Dacă actualizările sunt setate la automat, versiunea este probabil deja instalată.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.