Acasă Actualitate Acţiune pentru prevenirea faptelor de comerţ ilicit

Acţiune pentru prevenirea faptelor de comerţ ilicit

-

În urma unor acţiuni desfăşurate de poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice, au fost confiscate flori şi plante ornamentale în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

În cursul zilelor de ieri şi azi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat, în Craiova, acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi a activităţilor ilicite din domeniul comercializării florilor şi plantelor ornamentale.

În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.500 de lei.

Astfel, poliţiştii au identificat agenţi economici care desfăşurau activităţi comerciale cu produse a căror provenienţă nu o puteau justifica, sau care nu înregistrau veniturile încasate.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat flori şi plante ornamentale în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.