Acasă Actualitate Darius Vâlcov a rămas fără permis după ce a fost prins conducând...

Darius Vâlcov a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu viteză în județul Argeș

-

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a fost amendat și a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prins joi de polițiști în timp ce conducea mașina în județul Argeș cu o viteză peste limita legală.
Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Darius Vâlcov a fost depistat de polițiștii rutieri, în Albota, pe DN65, în timp ce conducea o viteză peste limita legală.
Sursele citate au arătat că Vâlcov conducea cu 116 kilometri pe oră, deși limita pe drumul național este de 90 de kilometri pe oră.
Consilierul premierului a fost amendat cu 1.305 lei.
În plus i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.
Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.