Producătorul german de încălțăminte Rieker își închide fabrica din România, de la Lugoj, cei aproape 700 de angajați urmând să fie disponibilizați, potrivit hotnews.
Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Pavel Kasai, a declarat, marți, corespondentului Mediafax, că fabrica de pantofi Rieker din orașul Lugoj ar urma să se închisă în perioada următoare. În urmă cu câteva zile, reprezentanții companiei au notificat instituția că vor disponibiliza toți angajații, respectiv aproape 700 de persoane.

“Am primit zilele acestea o notificare cu privire la o disponibilizare totală a unui număr de 663 de angajați. Fabrica ar urma să se închidă în perioada următoare, nu știm care sunt motivele”, a afirmat Pavel Kasai.

Fabrica din Lugoj este deținută de producătorul german de pantofi Rieker, fiind deschisă în orașul timișean în 1998, și produce încălțăminte pentru piața vest-europeană.

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.