14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tânără de 17 ani s-a aruncat în râul Olt

O tânără de 17 ani s-a aruncat în râul Olt

 
Pompierii ISU Olt au reușit să  salveze, luni după-amiaza, viața unei tinere de doar 17 ani care a încercat să se sinucidă.
 
Tânăra, din localitatea Strejești, județul Olt,  s-a aruncat în apele râului Olt, în zona barajului de acumulare, la scurt timp angajații hidrocentralei văzând-o în râu. I-au aruncat un colac de salvare, iar femeia a reușit să se mențină la suprafață până la sosirea pompierilor. „Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD , o autospecială pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri la locul intervenției și două bărci pneumatice , au intervenit la barajul Strejești, pentru salvarea unei minore din râul Olt. La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt. Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica. Pompierii au acționat cu o barcă pneumatică și au adus-o pe femeie la mal“, a informat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.
Se pare că femeia, care este și mamă, a hotărât să-și pună capăt zilelor, după cum le-ar fi mărturisit anumitor persoane, pentru că a fost părăsită de partenerul de viață.
 Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS