Acasă Actualitate Accidente rutiere grave petrecute în lume, în 2018

Accidente rutiere grave petrecute în lume, în 2018

-

De la începutul anului 2018 şi până în prezent, în lume au avut loc mai multe astfel de evenimente rutiere tragice, soldate cu decese şi persoane rănite, scrie Agerpres.

3 februarie 2019 – Cel puţin şapte oameni au murit şi alţi 32 au fost spitalizaţi, după ce un autocar la bordul căruia se aflau 45 de oameni, dintre care 31 de copii, s-a răsturnat pe un drum regional din Federaţia Rusă, în apropiere de localitatea Izvekovo, regiunea Kaluga.

13 aprilie 2018 – Zece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 20 au fost rănite într-un accident de autocar pe o autostradă în apropiere de Sofia.

9 aprilie 2018 – Cel puţin 30 de persoane, dintre care 27 de copii, au murit în India, după ce autobuzul în care se aflau s-a prăbuşit într-o prăpastie adâncă la poalele Munţilor Himalaya, în statul Himachal Pradesh din nordul ţării.

7 aprilie 2018 – 14 persoane au murit şi alte 14 au fost rănite într-un accident rutier produs în Canada în care a fost implicat un autocar ce transporta o echipă de tineri hocheişti, pe o şosea rurală din provincia Saskatchewan.

21 februarie 2018 – Cel puţin 35 de persoane au murit în Peru după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie adâncă de circa 80 de metri, pe o şosea de pe Coasta Pacificului.

10 februarie 2018 – 19 persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite după ce un autobuz cu etaj s-a răsturnat pe o şosea în Hong Kong.

19/20 ianuarie 2018 – 11 persoane au murit şi 46 au fost rănite în Turcia, după ce un autocar a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de copacii de la marginea drumului.

18 ianuarie 2018 – 52 de cetăţeni din Uzbekistan şi-au pierdut viaţa într-un incendiu ce a cuprins autobuzul cu care călătoreau pe o şosea din regiunea kazahă Aktau, ce face legătura între oraşul rus Samara şi Şikment, localitate din sudul Kazahstanului.

16 ianuarie 2018 – Cel puţin 48 de persoane, dintre care 43 de copii, au fost rănite în oraşul german Eberbach, din landul Baden-Wuerttemberg (sud-vest), într-un accident în care a fost implicat un autobuz şcolar.

2 ianuarie 2018 – Cel puţin 48 de persoane şi-au pierdut viaţa în Peru, când un autocar a căzut de pe o faleză înaltă de 100 de metri după ce a fost lovit de un camion pe o autostradă de-a lungul coastei Pacificului, la 45 de km nord de Lima.

 

 

 

 

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.