Acasă Actualitate Un bătrân de 81 de ani din localitatea vâlceană Tomşani a fost...

Un bătrân de 81 de ani din localitatea vâlceană Tomşani a fost omorât în propria locuinţă

-

Un bărbat de 81 de ani din localitatea vâlceană Tomşani a fost găsit omorât în propria locuinţă de către fiul său  care locuieşte într-o altă localitate, Tomşani.  Acesta din urmă  a anunţat , la data de 08.02.2019 poliţiştii din cadrul secţiei 7 Măldăreşti -Vâlcea, cu privire la faptul că acesta l-a găsit decedat în locuinţă pe tatăl său în vârstă de 81 de ani. O echipă din cadrul IPJ Vâlcea s-a deplasat la faţa locului, unde a descoperit  cadavrul bătrânului , care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei. Cadavrul a fost trasnportat la morga Spitalului Horezu, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. În urma necropsiei efectuate  la data de 09-02 a.c., a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Cercetările se fac sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.