20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate UEFA a închiriat alte stadioane pentru EURO 2020

UEFA a închiriat alte stadioane pentru EURO 2020

-

UEFA şi-au pierdut încrederea în statul român şi a închiriat stadioane pentru Campionatul European de fotbal de anul viitor care se va juca şi la Bucureşti. România promisese că ridică patru arene noi, dar cum lucrările sunt în mare întârziere, oficialii din fotbalul european şi-au luat măsuri de siguranţă.

Campionatul European de fotbal din 2020 va începe în mai puțin de un an și jumătate, iar stadionul Ghencea este și în prezent un adevărat șantier. O mână de muncitori şi câteva excavatoare fac gropile pentru fundaţia noului stadion. O arenă cu 30.000 de locuri şi dotări de ultimă oră ar trebui ridicată până primăvara viitoare.

Noua arena este una dintre cele patru pe care statul a garantat că se vor putea antrena fotbaliştii la Campionatul European de anul viitor. Alt stadion care trebuia reconstruit este Rapid. Autorităţile au renunţat însă la plan, în favoarea unei renovări parţiale şi costisitoare.

De la noul stadion Dinamo și-a luat gândul toată lumea. Va fi gata la un an după Campionatul European. După ce au văzut cum stau lucrurile la inspecţia din februarie anul trecut, oficialii UEFA au luat măsuri. Au închiriat alte arene pentru antrenament: baza de pregătire a FCSB din Berceni, Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi stadioul Concordiei Chiajna.(sursa:digi24).

 

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.